Matrassen Haarlem

Matrassen zijn er in alle soorten, maten, typen en prijsklassen. Van latex tot natuurlatex en van pocketvering tot een volledig instelbaar matras en een op maat gemaakt matras. 
Omdat elk persoon uniek is, denk aan lengte, gewicht en lichaamsbouw en een eigen manier van slapen heeft, is de keuze voor een matras strikt individueel en gebonden aan persoonlijke eisen, wensen en slaaphouding.

Je slaapt immers 1/3 van je leven op een matras. En als je ook nog fysieke klachten hebt, dan is het uitzoeken van een matras wel iets wat je wel degelijk serieus moet nemen.
Hoe weet je nu welk matras perfect en passend is? Kom bij ons langs in onze showroom in Haarlem en wij kijken samen met u welk matras het beste bij u past.

 

matrassen-voor-boxsprings

pullman-matras

 

Natuurlatex

Wat is een natuurlatex matras? Een natuurlatex matras is de crème de la crème onder de matrassen. Deze Nederlandse matrassen zijn vervaardigd op basis van zuiver natuurlatex (hoogstaand rubber) en natuurlijk duurzaam ontwikkeld.

 

Latex matrassen

Matrassen met een mix van een aandeel natuurlatex (van de rubberbomen) en synthetische latex - staan voor goed isolerende én ventilerende matrassen. Deze prijsvriendelijke, soepele matrassen zijn goed geschikt bij gebruik van spiraal- , lattenbodems of boxsprings. Door de royale keuze en individuele mogelijkheden is er altijd een passend latex matras te vinden.

 

Instelbare matrassen

Een matras dat zich aanpast naar jouw lijf/lichaam? Instelbare matrassen mogen gerust als bijzonder worden omschreven. Omdat ieder mens uniek is en de lichaamsbouw, behoeften en wensen voor iedereen verschillend zijn mag je van jouw matras ook verwachten dat ie helemaal aansluit op wat voor jou belangrijk is. Er zijn inmiddels producten ontwikkeld die volledig instelbaar zijn op jouw persoonlijke lichaamskenmerken en slaapgedrag.

 

Traagschuim

Synthetisch matras met drukverlagende eigenschappen, die zorgen voor goede ergonomische slaaphouding en vermindering klachten m.b.t. drukpijn.

 

Pocketvering matrassen

Een pocketvering matras herken je aan de veren, die per stuk zijn verpakt in een pocket (zakje). De veren zijn niet onderling met elkaar verbonden en bewegen afzonderlijk van elkaar.
Het resultaat? Een pocketvering past zich moeiteloos aan aan uw lichaamsgewicht en – contouren van het lichaam.
Proefliggen kan bij ons in Haarlem.

 

Topmatras

Bedtime Haarlem heeft uiteraard een mooi assrtiment toppers. Een topmatras is een ideaal dun matras van circa 6 à 12 cm. Het dient als extra aanvulling op uw matras en is gewoon te plaatsen op uw huidige matras. Klein in gewicht en groot in effectiviteit!

 

Matras op maat - andere afmetingen

Ben je op zoek naar een afwijkende maat? Wij leveren ook een matras op maat en passen deze volledig aan naar jouw persoonlijke wensen.
Bedtime Haarlem zorgt ervoor!

Gangbare lengtematen: 90/200/210/220/230/240 cm.
Breedtematen: 70/80/90/100/120/140/160/180/200 cm.

 

Specialist in matrassen - Bedtime Haarlem