Auping dealer Haarlem

Auping is hét merk wat duurzame kwaliteit verbind met een scherpe prijsstelling. Auping is een puur Nederlands merk wat in 1888 begon in Deventer. Erg gericht op innovatie op het gebied van bedden en slaapsystemen. Techniek en een goede nachtrust is een combinatie die hand in hand gaan in de productie van Auping.

Tegenwoordig is sfeer en design steeds meer aanwezig in de slaapkamer. Auping blinkt echt uit in eigentijdse en tijdloos design en dat heeft een aantal zeer fraaie modellen opgeleverd! Zonder te knabbelen aan het slaapcomfort en de kwaliteit. Wij vinden Auping dan ook altijd een te overwegen keuze voor een nieuw bed, Mooie kwaliteit en een fantastisch slaapcomfort.
Nieuw is de Auping Noble, een elegant design bed, ontworpen door Johan van Hengel voor Auping kunt u bij ons in de showroom zien, naast bijvoorbeeld de prachtige Original boxspring.
Het assortiment boxsprings is zeer compleet en van een hoge kwaliteit met veel aandacht voor slaapcomfort.

Betrouwbaar

Met een naamsbekendheid van 98% is Auping veruit het bekendste beddenmerk van Nederland, en dus ook in ons eigen Haarlem.
Graag maken wij u ook bekend met dit prachtige merk. 
Auping is maatwerk, handwerk, ambachtelijk vakwerk. Alle bedden worden gemaakt met veel aandacht voor het kleinste detail.
Oog voor millieu en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Auping maakt bedden en matrassen op maat, voor een zo goed mogelijke nachtrust.

Showroom

In onze winkel in Haarlem staan alle bedden en matrassen van Auping om uit te testen.
Komt u uit Heemstede bent u natuurlijk ook van harte welkom!

Kijk even naar onze aanbiedingen!

 

Bedtime - Auping dealer Haarlem

 

auping-met-liefde

auping-original-boxspring 

Auping-Noble-Haarlem