Beddelicious Haarlem

Nederland en zeker ook Haarlem staat bekend om lange mensen, vooral mannen maar ook steeds meer lange vrouwen. Het aanbod van bedden met afwijkende maten opvallend klein. Beddelicious is één van de weinige beddenproducten die gespecialiseerd is in bedden voor lange mensen.

Wist je dat een persoon van 1.90 meter al een matras nodig heeft van 2.10 meter? En mensen boven de 1.90 meter zelfs bedden vanaf 2.30 meter. Die zijn nauwelijks te vinden.  Beddelicious heeft daar zeker oog voor en dus ook een mooie collectie bedden voor deze grote groep mensen.

Beddelicious heeft het innovatieve Blocks Systeem ontworpen en ontwikkeld. Blocks zijn losse matrasblokken met ieder een eigen hardheid. Dus helemaal op maat en invididueel instelbaar zodat u op het juiste matras ligt. Maatwerk tot op zekere hoogte, ideaal voor ons als slaapadviseurs!

De Beddelicious stoffen kenmerken zich door een zeer ruime keuze aan kleuren en materialen.
Zo kun je het bed echt helemaal naar je eigen smaak en stijl aanpassen.
Moderne look, landelijk, praktisch of gewoon lekker basic?  Alle stijlen zijn uit te voeren met de ingrediënten die Beddelicious te bieden heeft. Daarbij is de kwaliteit comfortabel, ijzersterk en gaat jaren mee zonder te slijten of te verkleuren.

Kom eens langs in onze showrrom in Haarlem!

 

Bedtime Haarlem - Beddelicious dealer