Boxsprings Haarlem

Boxsprings zijn één van de meest comfortabele bedbodems die er vandaag de dag verkrijgbaar zijn.

Boxsprings zijn comfortabel, veelzijdig en functioneel; je kunt ze in een ombouw plaatsen of een vrijstaand bedopstelling. Ook geeft het een luxe uitstraling, belangrijker is dat het slaapcomfort en een goede slaaphouding.
Het bed is compleet afgestemd op ieder lichaam en biedt de best denkbare en correcte ondersteuning. De boxsprings zijn verder nog aan te kleden met een hoofdbord en een voetbord. Onze boxsprings zijn een plaatje in je slaapkamer. Stel zelf de boxspring van jouw dromen same, kies zelf de stof, de kleur en de accessoires.
Bij ons in de showroom aan de Gedempte Oude Gracht in Haarlem hebben wij verschillende boxsprings staan.

Merken Boxsprings

Wij voeren verschillende topmerken zoals en vrijwel elk merk heeft een uitgebreid assortiment van boxsprings en matrassen, bijvoorbeeld de merken Auping , Avek en Pullman

Onze collectie boxsprings zijn in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag onze collega's naar eventueel afwijkende maatvoeringen. 
Ook kunt u bij ons de bedden en matrassen even goed tot u nemen en proberen. Wij nemen voor u de tijd zodat u met de juiste informatie en advies weer de showroom verlaat.
Een bezoek aan de showroom is altijd geheel vrijblijvend en u bent altijd meer dan welkom. Wilt u er zeker van zijn dat wij tijd voor u hebben dan is telefonisch even een afspraak maken wellicht een optie.

Verschillende mogelijkheden

Een traditioneel bed bestaat uit een bedframe, bedbodem en matras. Een boxspring heeft twee of drie lagen: een bodem, een matras en optioneel een topmatras (topper) als je kiest voor een boxspring matras.

U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem.

Beddenspeciaalzaak Bedtime Haarlem

 

 

Showroom vol bedden

In onze showroom staat een mooie en ruime collectie met boxspring sets. Verschillende merken en verschillende uitvoeringen. 
Daarnaast de bijbehorende matrassen en eventueel topper.  

 

 

Neem een kijkje in onze showroom