Dekbedden Haarlem

Wist je dat veel factoren tezamen het beste comfort van jouw dekbed bepaalt? Je hebt straks dus wat keuzes te maken, want comfort is voor iedereen een persoonlijke  aangelegenheid.
Wat voor de één heerlijk en comfortabel aanvoelt, is voor de ander toch niet het juiste dekbed.
Tel hierbij op de verschillende temperaturen die mensen nu eenmaal anders kunnen ervaren. Wij van Bedtime Haarlem hebben daarom een zeer compleet assortiment aan dekbedden.

Donzen dekbedden

Bedtime Haarlem heeft uiteraard de donzen dekbedden in de collectie, dons is de allerbeste warmte-isolator die er maar is.
Daarnaast is dons ook lekker licht van gewicht, soepel én volumineus.
Reden genoeg dus om dons als uitermate geschikt vulmateriaal van het dekbed te gebruiken.

Een donzen dekbed met 100% dons aanduiding? U bent absoluut verzekerd van een hoogwaardig donzen dekbed.

Vier-seizoenen dekbedden

Een vier-seizoenen dekbed past zich per seizoen aan door die verschillende warmteklassen. Voor elk seizoen een passend dekbed naar behoefte!
Eén dekbed is geschikt voor het voor- en najaar (lente en herfst). Voor de zomer is het andere deel van het dekbed geschikt. In de winternachten hecht je twee delen aan elkaar voor een heerlijk warm comfort.

Zijde dekbedden

Er is bijna geen materiaal dat zó soepel en zo heerlijk om je heen valt als zijde. Zijde is een fantastisch product, puur natuur en geproduceerd door de zijderupsen.
Tijdens warme zomernachten is zijde als geen ander in staat om transpiratievocht te verwerken.
Een zijde dekbed is dus perfect in zomerdekbedden vanwege een aantal unieke eigenschappen.

Dekbedovertrek

Om alles af te maken hebben wij prachtige dekbedovertrekken in ons assortiment, zoals die van Kayori, Vandyck en Beddinghouse.

 

Dekbedden specialist Bedtime Haarlem