Hoofdkussens

Met een goed bed bed of matras je er nog niet!  Van een verkeerd hoofdkussen kun je namelijk alsnog een hele nacht lang wakker liggen, of een slechte slaaphouding hebben.
Met name de nekwervels dienen goed te worden ondersteund. Om écht te kunnen uitrusten en goed slapen mag daar nu eenmaal geen spanning zitten. Een goed hoofdkussen zorgt voor een goede slaaphouding en een goede nachtrust!

Donzen hoofdkussens

Voor ábsoluut en heerlijk comfort zorgt eens donzen kussen. Vanwege het hoogwaardige vulmateriaal geeft dit kussen ondersteuning voor een optimaal ontspannen slaaphouding. Verder zijn ze licht, vervormbaar én bezitten een uitstekend vochtopnemend vermogen.

Synthetische hoofdkussens

Bedtime Haarlem heeft synthetische kussens die vooral scherp geprijsd en erg praktisch. De vulling bestaat voornamelijk uit polyester en dat is gemakkelijk te wassen in uw wasmachine.
De vulling is comfortabel zacht, licht én erg flexibel. Extra meegenomen is de anti-allergische eigenschap.

Traagschuim hoofdkussens

Een van de meest opvallende kenmerken van een traagschuim kussen is het vermogen om de contouren van uw hoofd te volgen. Dit komt door de invloed van warmte en de druk op de vulling - het traagschuim.
Het resultaat is dat u een optimale ondersteuning krijgt. Deze kussens voelen wat stevig aan en fixeert uw hoofd. 

Beddenzaak Bedtime Haarlem