Kayori

Bedtime Haarlem heeft uiteraard de prachtige producten, zoals dekbedovertrekken van Kayori in de collectie.

Kayori brengt de schoonheid van eerlijke natuurlijke materialen bij u thuis. Kayori ontwerpt al haar producten met respect voor de planeet en gebruikt natuurlijke vezels, kopen materialen zorgvuldig in en verwerken ze minimaal  zodat katoen echt aanvoelt als katoen,  linnen aanvoelt als linnen en kasjmier aanvoelt als kasjmier.

Naast deze fantastisch doelstellingen zijn de dekbedovertrekken en bedtextiel ook nog gewoon mooi en heerlijk comfortabel.
Gemaakt van een hoge kwaliteit en heel kleurvast.

Verantwoord 

Europese- en Aziatische fabrikanten die de REACH-normen voor chemische stoffen volgen en Oeko-Tex 100 gecertificeerd zijn, gericht op het verminderen van het chemische risico voor de menselijke gezondheid en het milieu. Zo zijn alle Kayori producten getest op schadelijke stoffen en blijven onder strenge minimum waarden. We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk leveranciers van Global Organic Textile Standard (GOTS) -gecertificeerde producten aan te trekken. GOTS is wereldwijd het toonaangevende keurmerk voor biologische textielproductie, waarbij strikt toegezien wordt op de juiste naleving van het totale productieproces op gebied van verwerking, productie, verpakking, etikettering, handel, sociale omstandigheden en dierenwelzijn.

Kayori is geïnspireerd door textiel in al haar eenvoud, creëren zij unieke, eigentijdse ontwerpen die passen bij een bewuste levensstijl.
Het textiel is elegant met de meest pure vezels en hoogwaardige constructie voor textuur en handgevoel waarvan je nog jaren plezier zult hebben.

Kom langs in onze winkel in Haarlem en kijk even rond.

 

Kayori Dealer - Bedtime Haarlem

kleuren-slaapkamer 

Kayori-Ura-Dekbedovertrek

Kayori-Katoensatijn