Pullman Matrassen

Goldline matras detail 1

Creëer uw eigen droombed
De ene matras is de andere niet. Welk type het best bij u past, hangt af van uw voorkeur: houdt u van ‘stevig’ slapen of vindt u het juist prettig als de matras meegeeft en een wat zachter comfort biedt? Waar het uiteindelijk om gaat, is dat u lekker ligt en uitgerust ontwaakt. Zoveel mensen, zoveel slaapwensen, en dat heeft Pullman dan ook als uitgangspunt genomen bij het ontwikkelen van de Goldline en Silverline matrassen.


Pullman Goldline Boxspring

Cambridge_sf

Alles wat u zich voor een goede nachtrust kunt wensen, vindt u in de Pullman Goldline collectie.
U competeert uw Pullman Goldline boxspring met een bijpassend Goldline matras en eventueel een Comfort Topper. Beide zijn afgewerkt met een tijk van hoogwaardig viscosedamast. Voor een stijlvol interieurbeeld kunt u de matras door ons laten stofferen met dezelfde stof als de boxspring.

Pullman Silverline Boxspring

Belleville_detail hoofdbord_cognac
De Pullman Silverline collectie geeft u alle ruimte om uit kwaliteitscomponenten het bed samen te stellen dat perfect aan uw wensen en comfortbehoefte voldoet.
Uw Pullman Silverline boxspring komt optimaal tot zijn recht met een bijpassende Silverline matras met daarop eventueel nog een Comfort Topper. Zowel de matras als de Comfort Topper is afgewerkt met een tijk van elastische stretchstof. Uw boxspringcombinatie krijgt een extra luxe uitstraling als u gebruikmaakt van de mogelijkheid om de matras met dezelfde stof als de boxspring te laten srofferen.