Iedere mens moet altijd voldoende energie krijgen om het leven te leiden dat hij of zij wil. Een gezonde nachtrust vult de energie aan die elke dag nodig is. Het bed als persoonlijke energie-generator is een gezonde basis voor het dagelijks welzijn.

Een goed bed ligt alleen optimaal als matras en lattenbodem exact op elkaar zijn afgestemd. Swissfles, al decennia lang succesvol met Zwitserse kwaliteit op het gebied van handgemaakte bedden, presenteert de nieuwste innovatie: synchroon-precisie tussen matras en lattenbodem. Gevoelige delen van het lichaam worden ontlast en, waar nodig, wordt het lichaam optimaal ondersteund.


Swissflex Lattenbodem

lattenbodem

Deze lattenbodem is het universele basismodel van Swissflex. De bodem is voorzien van zelfregulerende golflatten met een stevige ondersteuning in de rug en het bekken. Bij een tweepersoons uitvoering is er geen storende middelzone door de randflexibiliteit. De schouderzone is voorzien van zeer elastische latten. De middenzone is instelbaar op 3 niveau’s, soepel, medium of stevig. De Uni 10 kan zowel als inlegbodem als vrijstaand worden geleverd.Naast de Swissflex Uni 10 hebben wij ook vele andere soorten lattenbodems. Bezoek onze winkel om ze te bekijken of zelf te testen!

Swissflex Bedmodel

bedmodel

De montage is eenvoudig, aangezien het swissbed en swissbed plus perfect zijn voorbereid voor gebruik met alle Swissflexlattenbodems. De primaire focus is het bieden van zitbedcomfort met alle voordelen.
Ook de prachtig vormgegeven bedomranding en de perfect erbij passende ronde poot (Standaarduitvoering), met hoogwaardige designelementen in titanium, ondersteunen het tijdloos moderne ontwerp van het bed.


Swissflex Matrassen

matrassen

De Swissflex matrassen zijn verkrijgbaar in diverse typen t.w.: Versa 21, Versa 24 of Versa 26 cm. en in Gomtex of latex. Gomtex is een hoogelastisch comfortschuim. Dit materiaal is resistent tegen microben, bacteriën en schimmels. Latex is een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal met een onovertroffen puntelasticiteit en een goed ventilatiesysteem. Alle Swissflex matrassen hebben 7 zones:
Hoofd-/voetzone met gemiddeld veercomfort, schouder-/onderbeenzone met een soepel veercomfort, middenzone met een stevige ondersteuning. Ook is er een mogelijkheid om de schouderzone extra soepel te maken door middel van een SEP, dit is een door elastische banden extra soepel gemaakte schouderzone.

Door de Swissflex matrassen te combineren met de Swissflex lattenbodems ontstaat er een slaapconcept met synchroonprecisie, dit is de precieze samenwerking tussen matras en lattenbodem: perfecte aanpassing aan alle bewegingen tijdens de slaap. Voor een ondersteunende en ontspannen rusthouding.