Vandyck

Vandyck is een oer Nederlands merk. In 1923 opgericht door Cornelis van Dijk en wordt nu geleid door de derde en vierde generatie.
Het merk is wereldwijd verkrijgbaar en is toonaangevend met haar uitgebreide collectie bedmode, badgoed, dekbedden, kussens en boxsprings.

Het Excellent DUO Dekbed is de beste koop volgens de consumentenbond!
Het dekbed kwam als beste uit de test in de categorie donzen 4-seizoenendekbedden. In totaal werden acht donzen dekbedden van verschillende merken getest.
Het Excellent DUO dekbed is een vierseizoenen carré donsdekbed, gevuld met 95% Oost-Europese witte ganzendons en 5% kleine ganzenveertjes. Beide delen van het dekbed hebben tussenschotjes en zijn met een bies afgewerkt. De tijk is geweven van het fijnste katoen, met een extra zachte finishing.

Kwaliteit en comfort

Vandyck staat garant voor kwaliteit en comfort. Innovatieve controles zorgen ervoor dat er altijd een 100% goedgekeurd product in de schappen ligt.
Zo ook bij ons in Haarlem!

Stijlvol beddengoed

De aankleding van uw bed met mooi bedtextiel is minstens zo belangrijk. Het maakt het allemaal netjes en stijlvol af. Een dekbedovertrek is heel natuurlijk heel persoonlijk. Uni zorgt voor rust, maar een opvallend streepje, grote ruit, romantisch bloemdessin, strak grafische print of die hele persoonlijke fotoprint zorgen net zo goed voor een mooie uistraling.
In de Vandyck collectie vindt u een compleet en veelzijdig arsenaal aan designs, kleuren en stoffen. Eén ding is hierbij altijd zeker: de dekbedovertrekken van Vandyck worden stuk voor stuk gemaakt van de allermooiste materialen, zoals katoen, katoensatijn en linnen.

Wij hebben altijd een mooie greep uit de collctie in de winkel in Haarlem.

 

Bedtime Haarlem -  Vandyck