SlaapID

Het SlaapID is ons onafhankelijk systeem waarmee wij een goed inzicht krijgen in uw slaapgedrag. De uiteindelijke resultaten bieden u hele verrassende informatie, die goed helpen bij het maken van een passende en goede keuze uit ons uitgebreid assortiment bedden en matrassen.

Even proefliggen in de winkel in je dagelijkse kloffie op een klaarlichte dag in een winkelbed stappen, heeft bar weinig te maken met jouw slaapgewoonten. 

Daarom heeft Bedtime een tijdelijke bedpartner voor je; de SlaapID. Dit is een elastische band die je ’s nachts om je borst draagt, met daarin een sensor. Na drie nachten heeft de SlaapID-sensor alle informatie opgeslagen over jouw slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme.

Objectieve en onafhankelijke informatie waarmee kunnen we je verder helpen in de zoektocht naar een betere slaapoplossing.

Verassende resultaten!

Want wij zien regelmatig dat notoire buikslapers in werkelijkheid zijslapers zijn en zelfbenoemde stilliggers al woelend in bed een halve marathon afleggen. Onderzoek wees zelfs uit dat 92% van de SlaapID-gebruikers tot nieuwe inzichten kwam! Met die inzichten en de jarenlange ervaring van de specialist kun je dan eindelijk de perfecte combinatie van bedbodem, matras en kussens in huis halen.

Aanvragen van een SlaapID

Bel even 023 - 532 83 23 of stuur een mail.